top of page

Workshop pečení vánočního cukroví

"Do velkého pečení doma se pouštět nechcete, ale cukroví

byste si rádi upekli sami a ještě se něco nového přiučili?

Přijďte péct k nám!

Naučíme Vás naše oblíbené druhy, uděláme si

vánoční atmosféru

a společně upečeme cukroví, které si odnese domů.

Některé druhy si vyzkoušíte kompletně od přípravy těsta

po zdobení. Časově náročnější druhy předpřipravíme."

 

Naučíte se:

  • 8-10 druhů cukroví podle počtu účastníků

  • lemond curd - univerzální citronový krém (do cukroví, dortů, zákusků, palačinek, apod.)

  • varianty nepečených kuliček (od sladkých jako cukroví po méně sladké jako svačinka)

  • tipy a triky k cukroví

  • slaný karamel

 

Připravíme si:

  • pečené a nepečené druhy jako jsou ischelská

  • medová či maková linecká kolečka

  • myslivecké knoflíky

  • vosí hnízda

  • Masarykovo cukroví

  • kokosové, malinové kuličky nebo vločkovo-semínkove sušenky

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • všechny suroviny, krabice na cukroví

  • Cca 1 kg Vámi upečeného cukroví domů

  • vytištěné recepty

  • zapůjčení zástěry

  • pohoštění a nápoje (polévka, domácí chléb, pomazánka)

  • přípitek naším vaječňákem a pečený čaj na zahřátí

Doplňující informace:

  • kurz trvá 4,5 - 5 hodin

  • kapacita 9 lidí (min.6)

  • místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A

  • cena 2950Kč

  • STORNO PODMÍNKY

Termíny: 12.12.  a 18.12.

IMG_6661.jpeg
WhatsApp Image 2025-10-06 at 13.50.52.jpeg
IMG_6660.jpeg
WhatsApp Image 2025-10-06 at 13.50.52 (1).jpeg

Chcete zjistit termíny, přihlásit se na kurz nebo koupit dárkový poukaz přímo na tento kurz?
Klikněte na zelené tlačítko a budete přesměrováni do rezervačního systému. 

Ch

Lektor:

Lenka Kyloušková

"Pečení a vaření jsou mým mnohaletým koníčkem. Záleží mi na tom, aby jídlo bylo nejen chutné, ale i nutričně vyvážené. Čas strávený v kuchyni musí být efektivně využit a proto vždy chystám více receptů zároveň. Mám ráda organizaci a plánování, zásobu svých obědů v mrazáku pro uspěchané dny a dobrý zákusek po nedělním obědě. Baví mě příprava organizačně náročnějších událostí, jako je pečení vánočního cukroví, sladkých barů, svatebních koláčků nebo pohoštění na oslavy stejně jako vařit celý víkend pro velkou partu."

WhatsApp Image 2025-10-16 at 18.28_edited.jpg

© 2015 by Pavlína Veselá

 

Co nového se pro Vás v kuchyni Pulpamen připravuje?

Buďte v obraze, budeme vám jednou za čas zasílat novinky, recepty a zajímavosti ze světa jídla.

Spolupracujeme s:

logo_sambalshop_295x125.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram
bottom of page