top of page

Maso trochu jinak

"Kurz který volně navazuje na oblíbene Steaky. Lze však absolvovat i bez jakýchkoli předchozích zkušeností. Na tomto kurzu se podíváme z blízka na moderní přípravu pokrmů ve vakuu neboli tzv. Sous-vide. Technika zdánlivě složitá skýtá mnoho nových možností při přípravě skvělého jídla. Jako zlatý hřeb kurzu si připravíme variaci na královský pokrm. ,Svíčková Wellington,. Samozřejmě nesmí chybět ani sladká tečka nakonec v podobě lehkého citronového cheesecaku."

 

Náplň kurzu připravujeme.

  • Hovězí smažený závitek s tuňákovou omáčkou.

  • Steak ve vakuu, bramborové krokety

  • Vepřová panenka Wellington, máslová zelenina ve vakuu

  • Citronový cheesecake

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • všechny suroviny na vaření

  • zapůjčení zástěry

  • vytištěné recepty

  • nápoje během kurzu

Doplňující informace:

  • Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Není nutné absolvovat kurz Steaky pro návštěvu tohoto kurzu. Zkrátka je to kurz pro všechny, kteří chtějí udělat dojem na své blízké pořádným kusem masa.

  • kurz trvá 4 hodiny

  • kapacita 7 lidí (min.5)

  • místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A

  • cena 2300 Kč

  • Kurz může být na požádání veden v anglickém či německém jazyce.

  • STORNO PODMÍNKY

Image by Chad Montano
Anchor 1

Chcete zjistit termíny, přihlásit se na kurz nebo koupit dárkový poukaz přímo na tento kurz?

Klikněte na zelené tlačítko a budete přesměrováni do rezervačního systému. 

Nevíte zda vybrat jako dárek zrovna tento kurz? Kupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru obdarovaného.

JAK SE VÁM KURZ LÍBIL

Děkuji, bylo to úžasné a pro taťku opravdu zážitek. Tatínkovi bude brzy 84 a pořád se snažím ho udržet v tom, že i v tomto věku může zažít spoustu pěkných věcí.
Děkuji. 
                                                                                                          - Jana Jancáková                                                                                                                                                  

Pulpamen sleduji od samého začátku a jste prostě skvělí!
Absolvovala jsem dva kurzy , asijská jídla s Pájou a steaky s Ondrou a mohu jen doporučit. Vždy je prostor něco se přiučit a je jedno kolik vám je let.
Byla jsem i na degustační večeři a vše opět výborně připravené a dobré.
A nesmím zapomenout na skvělé džemy, čatný a hořčice a nejraději mám sušená rajčata.......
Pokud ještě váháte s kurzem nebo se zakoupením výrobků Pulpamen , tak NEVÁHEJTE a vyzkoušejte! 
                                                                                                          -
Renata Koutníková                                                                                                                                                  

Lektor:

Ondra Bílek

"Jsem technik, kuchař, muzikant, kreativní a veselý člověk. Mám rád vaření a vše co s tím souvisí. Nejsem vševěd, ale rád se s Vámi podělím o své zkušenosti, tipy a postřehy. Při vaření jsem velký detailista na dodržení správného technologického postupu a techniky jako takové. Doufám, že si kurz společně užijeme, těším se na Vás. "

IMG_20180810_184219_1.jpg
bottom of page