Steaky

"Máte rádi pořádný kus masa, ale nevíte jak si ho správně připravit doma? Pak je tento kurz určen právě pro Vás. Projdeme si základní techniky úpravy steakových mas a naučíme se pár omáček, silných, jak noha od kulečníku. Nakonec si připravíme malou sladkou tečku. Kurz je určen pro všechny milovníky masa nehledě na pohlaví a věk."

 

Připravíme si:

  • Steak z vepřové krkovice se silnou omáčkou

  • Hovězí steak z vysokého roštěnce (Rib eye)

s omáčkou Jägermeister

  • Plněná vepřová panenka

  • Smetanovo-bylinkové brambory

  • Šťouchané brambory

  • Restované žampiony na víně

  • Zeleninový salát

  • Crepes Suzette - Zuzančiny palačinky

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • všechny suroviny na vaření

  • zapůjčení zástěry

  • vytištěné recepty

  • nápoje během kurzu

Doplňující informace:

  • Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Pro všechny, kteří chtějí udělat dojem na své blízké pořádným kusem masa.

  • kurz trvá 4 hodiny

  • kapacita 7 lidí (min.5)

  • místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A

  • cena 2000 Kč

  • přihlašování pomocí formuláře níže - po jeho odeslání vás budeme kontaktovat a zašleme údaje k platbě

  • Máte další otázky? Kontaktujte přímo Ondru na tel.č. 606527291

  • Kurz může být na požádání veden v anglickém či německém jazyce.

  • STORNO PODMÍNKY

Darujte kurz vaření jako dárek. Vyberte termín a zaškrtněte  "Dárkový poukaz" v přihlašovacím formuláři nebo nechte volbu kurzu i termínu na oslavenci a zakupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru.

 

 

 

TERMÍNY

16-10-2020

16:00

2000 Kč

Steaky

OBSAZENO

23-11-2020

16:00

2000 Kč

Steaky

VOLNÁ MÍSTA

07-12-2020

16:00

2000 Kč

Steaky

VOLNÁ MÍSTA

Please reload

 

PŘIHLÁŠENÍ NA KURZ

Jednoduše vyplňte přihlášku a my Vás budeme kontaktovat ohledně platby kurzu. 

V případě, že chcete přihlásit více účastníků, připište prosím jejich jména do poslední kolonky.

JAK SE VÁM KURZ LÍBIL

Děkuji, bylo to úžasné a pro taťku opravdu zážitek. Tatínkovi bude brzy 84 a pořád se snažím ho udržet v tom, že i v tomto věku může zažít spoustu pěkných věcí.
Děkuji. 
                                                                                                          - Jana Jancáková                                                                                                                                                  

Pulpamen sleduji od samého začátku a jste prostě skvělí!
Absolvovala jsem dva kurzy , asijská jídla s Pájou a steaky s Ondrou a mohu jen doporučit. Vždy je prostor něco se přiučit a je jedno kolik vám je let.
Byla jsem i na degustační večeři a vše opět výborně připravené a dobré.
A nesmím zapomenout na skvělé džemy, čatný a hořčice a nejraději mám sušená rajčata.......
Pokud ještě váháte s kurzem nebo se zakoupením výrobků Pulpamen , tak NEVÁHEJTE a vyzkoušejte! 
                                                                                                          -
Renata Koutníková                                                                                                                                                  

Lektor:

Ondra Bílek

"Jsem technik, kuchař, muzikant, kreativní a veselý člověk. Mám rád vaření a vše co s tím souvisí. Nejsem vševěd, ale rád se s Vámi podělím o své zkušenosti, tipy a postřehy. Při vaření jsem velký detailista na dodržení správného technologického postupu a techniky jako takové. Doufám, že si kurz společně užijeme, těším se na Vás. "

© 2015 by Pavlína Veselá

 

Spolupracujeme s:

badge-with-link-opaque.png
unnamed.jpg
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon