top of page

Pro masožravce

"Snad každý ví, že láska prochází žaludkem a neznamená to, že vařit by měla jen žena. Přihlaste svého muže na kurz vaření a nechte se obskakovat. Připravíme si luxusní jídla, která však zvládne připravit každý, kdo chce druhé potěšit a trochu se blýsknout. Nebojte, ženy jsou také vítány."

 

Připravíme si:

  • Francouzskou cibulačku

  • Hovězí po burgundsku

  • Plněné kuřecí prso

  • Petrželovo-bramborové pyré

  • Čočkový salát s pečenou zeleninou

  • Čokoládový fondant

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • všechny suroviny na vaření

  • zapůjčení zástěry

  • vytištěné recepty

  • nápoje během kurzu

Doplňující informace:

  • kurz je určen nejenom pro muže kuchyní nepolíbení, ale i pro ty, kteří se chtějí naučit jídla, kterými ohromí. Ženy toužící se naučit připravovat maso zase trochu jinak, jsou samozřejmě vítány.

  • kurz trvá 4 hodiny

  • kapacita 7 lidí (min.5)

  • místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A

  • cena 2300 Kč

  • přihlašování pomocí formuláře níže - po jeho odeslání vás budeme kontaktovat a zašleme údaje k platbě

  • STORNO PODMÍNKY

Image by yvonne lee harijanto
Anchor 1

Chcete zjistit termíny, přihlásit se na kurz nebo koupit dárkový poukaz přímo na tento kurz?

Klikněte na zelené tlačítko a budete přesměrováni do rezervačního systému. 

Nevíte zda vybrat jako dárek zrovna tento kurz? Kupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru obdarovaného.

JAK SE VÁM KURZ LÍBIL

Zúčastnil jsem se kurzu vaření pro "masožravce". Kurz byl dobře organizován, během čtyř hodin jsme uvařili tři jídla včetně příloh a navíc francouzskou cibulovou polévku. Dost mi tento kurz rozšířil obzory . Dle mého názoru se tam sešla i dobrá parta . Zkrátka hodně dobře strávený čas....

                                                                                                          - Aleš Franc                                                                                                                                                  

Lektor:

Ondra Bílek

"Jsem technik, kuchař, muzikant, kreativní a veselý člověk. Mám rád vaření a vše co s tím souvisí. Nejsem vševěd, ale rád se s Vámi podělím o své zkušenosti, tipy a postřehy. Při vaření jsem velký detailista na dodržení správného technologického postupu a techniky jako takové. Doufám, že si kurz společně užijeme, těším se na Vás. "

IMG_20180810_184219_1.jpg
bottom of page