Pasta Fresca

výroba čerstvých těstovin

Těstoviny? Jedině domácí a čerstvé.

Už jste někdy jedli čerstvé těstoviny? Pokud ano, jistě mi dáte za pravdu, že nad ně není. Pokud jste dosud jedli pouze těstoviny sušené, můžu vás ujistit, že jste o mnoho přišli.

Pojďme to změnit a čerstvé těstoviny nejenom ochutnat, ale naučit se je i vyrábět v domácích podmínkách.

 

Co se naučíte:

  • Vyrábět těsto na těstoviny

  • Pracovat se strojkem na těstoviny

  • Vyrobit pesto, jednoduchou omáčku z rajčat a náplně do raviol

 

Připravíme následující těstoviny:

  • Lasagne – pláty

  • Farfalle

  • Nudle

  • Fettuccine / tagliatelle

  • Pappardelle

  • Ravioli

  • Tortellini

 

Dále si řekneme:

  • Jakou používat na výrobu těstovin mouku

  • Jak připravit ochucené těstoviny

  • Jak čerstvé těstoviny vařit

  • Jak těstovin sušit a dále uchovávat

 

Pro koho je kurz určen:

Pro děti (od 9 let) a dospělé

Pro milovníky těstovin

Pro začátečníky s výrobou těstovin

Pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet práci se strojkem na těstoviny (přemýšlí třeba o jeho koupi)

Pro ty, kteří mají rádi jídlo a chtějí se pobavit s podobně laděnými lidmi

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • všechny suroviny na vaření

  • zapůjčení zástěry

  • vytištěné recepty

  • nealkoholické nápoje během kurzu

Doplňující informace:

  • na kurzu je možné zakoupit víno, pivo a kávu

  • kurz trvá 3 hodiny

  • kapacita 6 lidí (min.5)

  • místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A

  • cena 900 Kč

  • přihlašování pomocí formuláře níže - po jeho odeslání vás budeme kontaktovat a zašleme údaje k platbě

  • STORNO PODMÍNKY

 

 

 

 

 

 

JAK SE VÁM KURZ LÍBIL

S radami od lektora se nám povedlo udělat báječné těstoviny. Díky za kurz. Velká spokojenost.

                                                                                                                         - Petr Hrubý                                                                                                                                                  

Určitě přínosný. Stroj na čerstvé těstoviny máme doma dva roky a stále nám to na něm nešlo. S vědomostmi získanými na kurzu to půjde určitě bez problémů..

                                                                                                                         - Marie Křižíková                                                                                                                                                

 

Lektor:

Pavlína Veselá

"Jsem nadšená  kuchařka, která po studiu vysoké školy založila Pulpamen a gastronomie se tak stala mojí obživou. Od  té doby jsem se stihla vyučit v oboru kuchař, cestovat 5 měsíců po Asii a založit rodinu. U všeho ale bylo skvělé jídlo, které dle mého tvoří každý den jedinečný. Na kurzech vás naučím recepty, které mají vždy zaručený úspěch u mých hostů."

TERMÍNY

Nové termíny od podzimu 2021.

Chcete  koupit dárkový poukaz přímo na tento kurz?

Klikněte na zelené tlačítko a budete přesměrováni do rezervačního systému. 

Nevíte zda vybrat jako dárek zrovna tento kurz? Kupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru obdarovaného.

© 2015 by Pavlína Veselá

 

Spolupracujeme s:

badge-with-link-opaque.png
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram