Pasta Fresca
výroba čerstvých těstovin
Těstoviny? Jedině domácí a čerstvé.
Už jste někdy jedli čerstvé těstoviny? Pokud ano, jistě mi dáte za pravdu, že nad ně není. Pokud jste dosud jedli pouze těstoviny sušené, můžu vás ujistit, že jste o mnoho přišli.
Pojďme to změnit a čerstvé těstoviny nejenom ochutnat, ale naučit se je i vyrábět v domácích podmínkách.
Co se naučíte:
-
Vyrábět těsto na těstoviny
-
Pracovat se strojkem na těstoviny
-
Vyrobit pesto, jednoduchou omáčku z rajčat a náplně do raviol
Připravíme následující těstoviny:
-
Lasagne – pláty
-
Farfalle
-
Nudle
-
Fettuccine / tagliatelle
-
Pappardelle
-
Ravioli
-
Tortellini
Dále si řekneme:
-
Jakou používat na výrobu těstovin mouku
-
Jak připravit ochucené těstoviny
-
Jak čerstvé těstoviny vařit
-
Jak těstovin sušit a dále uchovávat
Pro koho je kurz určen:
Pro děti (od 9 let) a dospělé
Pro milovníky těstovin
Pro začátečníky s výrobou těstovin
Pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet práci se strojkem na těstoviny (přemýšlí třeba o jeho koupi)
Pro ty, kteří mají rádi jídlo a chtějí se pobavit s podobně laděnými lidmi
V ceně kurzu je zahrnuto:
-
všechny suroviny na vaření
-
zapůjčení zástěry
-
vytištěné recepty
-
nealkoholické nápoje během kurzu
Doplňující informace:
-
na kurzu je možné zakoupit víno, pivo a kávu
-
kurz trvá 3 hodiny
-
kapacita 6 lidí (min.5)
-
místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A
-
cena 1100 Kč
-
přihlašování pomocí formuláře níže - po jeho odeslání vás budeme kontaktovat a zašleme údaje k platbě

Chcete zjistit termíny, přihlásit se na kurz nebo koupit dárkový poukaz přímo na tento kurz?
Klikněte na zelené tlačítko a budete přesměrováni do rezervačního systému.
Nevíte zda vybrat jako dárek zrovna tento kurz? Kupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru obdarovaného.
JAK SE VÁM KURZ LÍBIL
S radami od lektora se nám povedlo udělat báječné těstoviny. Díky za kurz. Velká spokojenost.
- Petr Hrubý
Určitě přínosný. Stroj na čerstvé těstoviny máme doma dva roky a stále nám to na něm nešlo. S vědomostmi získanými na kurzu to půjde určitě bez problémů..
- Marie Křižíková
Lektor:
Pavlína Veselá
"Jsem nadšená kuchařka, která po studiu vysoké školy založila Pulpamen a gastronomie se tak stala mojí obživou. Od té doby jsem se stihla vyučit v oboru kuchař, cestovat 5 měsíců po Asii a založit rodinu. U všeho ale bylo skvělé jídlo, které dle mého tvoří každý den jedinečný. Na kurzech vás naučím recepty, které mají vždy zaručený úspěch u mých hostů."
