Moderní odpalované těsto
"Všichni ho známe díky vyhlášeným českým věnečkům a větrníčkům. Spolu se jednoduše naučíme jak tento základ převést do moderní cukrařiny."
Připravíme si:
-
Mango/marakuja choux
-
Pistáciový francouzský větrník s malinami
-
Větrníkový dortík se slaným karamelem
-
Eclair s citronovo/borůvkovým vkladem
-
Čokoládový Paris-Brest
Naučíme se:
-
Jak správně připravit odpalované těsto a přizpůsobit
ho domácí troubě
-
Techniku křupavé vrstvy
-
Ovocné i čokoládové vklady a krémy ,
které využijete i při tvorbě jiných desertů
-
Způsoby moderního dekorování
V ceně kurzu je zahrnuto:
-
všechny suroviny na pečení
-
krabičky, ve kterých si odnesete deserty domů
-
zapůjčení zástěry
-
vytištěné recepty
-
nápoje během kurzu
Doplňující informace:
-
kurz trvá 5 hodin
-
kapacita 8 lidí (min.5)
-
místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A
-
cena 3500 Kč
Nevíte zda vybrat jako dárek zrovna tento kurz? Kupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru obdarovaného.
Lektor:
Sára Chalupníková
"Už od mala jsem ráda tvořila. A tak si mě cukrařina sama zavolala. Začala jsem jako samouk, který s nadšením překonával nové výzvy a techniky.
Sama jsem absolvovala spoustu kurzů, které mi pomohli se dále rozvíjet.
Prozkoumala jsem snad každou pařížskou patisserie a ochutnala ty nejlepší deserty od největších světových jmen.
Na svém kurzu vám předám všechny potřebné informace a dovednosti k docílení luxusních desertů, které si můžete připravit i ve své domácí kuchyni a s obyčejnou troubou."
Sledujte mou práci na https://www.instagram.com/chaspastry/
_JPG.jpg)