top of page

Hezky česky

"Rádi vaříte, ale nejste si jisti v kramflecích? Máte rádi klasickou českou kuchyni, ale nevíte jak na základní recepty? Pak je tento kurz určen přímo pro Vás. Projdeme si úplné základy, nezbytné pro jakékoliv vaření. Nově nabyté znalosti Vám poslouží jako základ pro velké množství českých pokrmů. Připravíme si pár klasických jídel a u toho se skvěle pobavíme. Těšíme se na Vás.."

 

Připravíme si:

  • Domácí paštika

  • Kuřecí vývar

  • Svíčkovou na smetaně

  • Křenovou omáčku

  • Karlovarský knedlík

 

Na kurzu si osvojíte následující techniky:

  • Základní druhy krájení

  • Princip poctivého vývaru

  • Máslovou jíšku a principy zahušťování

  • Čištění, špikování a porcování masa

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • všechny suroviny na vaření

  • zapůjčení zástěry

  • vytištěné recepty

  • nápoje během kurzu

Doplňující informace:

  • Kurz je určen pro všechny začátečníky i mírně pokročilé, kteří se chtějí konečně naučit základy vaření, aby je pak mohli použít u dalších receptů

  • kurz trvá 4 hodiny

  • kapacita 8 lidí (min.4)

  • místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A

  • cena 2600 Kč

  • Kurz může být na požádání veden v anglickém či německém jazyce.

  • STORNO PODMÍNKY

Image by Alyson McPhee
Anchor 1

Chcete zjistit termíny, přihlásit se na kurz nebo koupit dárkový poukaz přímo na tento kurz?

Klikněte na zelené tlačítko a budete přesměrováni do rezervačního systému. 

Nevíte zda vybrat jako dárek zrovna tento kurz? Kupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru obdarovaného.

JAK SE VÁM KURZ LÍBIL

Nedávno jsem absolvovala s Ondrou Bílkem kurz indické kuchyně a bylo to super. Ondra to má skvěle zorganizované. Všichni jsme se střídali v činnostech, ale nikoho do ničeho nenutil. Sešli jsme se dobrá parta, jak začátečníci tak i zkušení kuchaři. Opravdu je kurz pro každého. Byla příjemná atmosféra a v neposlední radě musím vypíchnout i krásné prostory, ve kterých kurz probíhal. Jsem ráda, že jsem do toho šla a už pokukuju, o co dalšího svoji kuchyni zase obohatím.                                                                                                                                                                                             - Jana Skoupilová                                                                                                                                               

Lektor:

Ondra Bílek

"Jsem technik, kuchař, muzikant, kreativní a veselý člověk. Mám rád vaření a vše co s tím souvisí. Nejsem vševěd, ale rád se s Vámi podělím o své zkušenosti, tipy a postřehy. Při vaření jsem velký detailista na dodržení správného technologického postupu a techniky jako takové. Doufám, že si kurz společně užijeme, těším se na Vás. "

IMG_20180810_184219_1.jpg
bottom of page