top of page

Pho Bo a asijský street food

ONLINE

"Chcete se naučit vařit klasiky jihovýchodní Asie, dozvědět se něco o asijských surovinách a zároveň se teď necítíte na skupinové vaření? Pojďte s námi vařit na kurz ONLINE z pohodlí vaší kuchyně. A kde vezmete suroviny? My vám je všechny dovezeme. Pak už stačí se v rezervovaný termín přihlásit do živé relace a můžeme společně vařit, učit se a poznávat nové chutě."

 

Připravíme si:

  • Pho Bo – vietnamská polévka

  • Letní závitky

  • Thajské zelené curry

  • Nudle Pad Thai

  • Mango s lepkavou rýží

 

V ceně ONLINE kurzu je zahrnuto:

  • všechny suroviny na vaření - přivezeme

vám je v domluvený čas na vaší adresu nebo si je

můžete vyzvednou u nás v provozovně

  • vytištěné recepty

Doplňující informace:

  • pro absolvování kurzu potřebujete jen

mobilní telefon nebo počítač s připojením

k internetu a případně webkamerou a 

- kurz bude probíhat na platformě ZOOM

veškeré informace o potřebném vybavení

vám zašleme spolu s podklady k platbě

  • kurz trvá cca. 4 hodiny

  • kapacita 10 lidí (min.6)

  • místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A

  • cena 2000 Kč

  • STORNO PODMÍNKY

Darujte kurz vaření jako dárek. Vyberte termín a zaškrtněte  "Dárkový poukaz" v přihlašovacím formuláři nebo nechte volbu kurzu i termínu na oslavenci a zakupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru.

 

 

 

 

Image by Markus Winkler
Image by Markus Winkler

TERMÍNY

Ch

PŘIHLÁŠENÍ NA KURZ

Jednoduše vyplňte přihlášku a my Vás budeme kontaktovat ohledně platby kurzu. 

V případě, že chcete přihlásit více účastníků, připište prosím jejich jména do poslední kolonky.

Anchor 1

JAK SE VÁM KURZ LÍBIL

Kurz vaření jsme dostaly s kamarádkou jako dárek k narozeninám od našich milých kolegyň. S Pulpamenem jsme již spoluracovaly dříve - při charitativní akci naší neziskové organizace a poté nám dámy připravily i vynikající catering na náš vánoční večírek.

Polévku Pho mám moc ráda a byla jsem nadšena při představě, že uvidím, jak vzniká. I ostatní pokrmy prezentující asijský street food bylo velmi zajímavé vyzkoušet. Člověk jen nesmí podlehnout předsudkům a nebát se ochutnat něco nového, neotřelého nebo v našich krajích nezvyklého...

Potěšil mě individuální přístup, možnost si vše vyzkoušet, osahat a ochutnat, opravdu autentické ingredience a také osobní vyprávění paní Pavly z jejího pětiměsíčního putování po Asii. My "cestovaly" v přeneseném slova smyslu alespoň ty čtyři hodiny v Pulpamenu - na vlnách zajímavých a originálních chutí, vůní a barev... Děkujeme! Anna a Monika

                                                                                                          - Anna a Monika, Klub Delfín                                                                                                                                                  

Kurz mi představil průřez tradičními pokrmy jednotlivých oblastí jv asie s poutavým vyprávěním lektorky, která sama tyto země procestovala. Velmi pozitivně na mne působil už úvod kurzu, kdy nám lektorka představila jednotlivé země a jejich typické pokrmy a chutě. Společně jsme připravili celkem 7 chodů, při jejichž tvorbě jsme se naučili používat typické suroviny, omáčky a bylinky. Celkově hodnotím kurz velice pozitivně a byl pro mne kvalitním kulinářským zážitkem.

                                                                                                                         - Jiřina Čábelková                                                                                                                                                  

Lektor:

Pavlína Veselá

"Jsem nadšená kuchařka, která po studiu vysoké školy založila Pulpamen a gastronomie se tak stala mojí obživou. Od  té doby jsem se stihla vyučit v oboru kuchař, cestovat 5 měsíců po Asii a založit rodinu. U všeho ale bylo skvělé jídlo, které dle mého tvoří každý den jedinečný. Na kurzech vás naučím recepty, které mají vždy zaručený úspěch u mých hostů."

15380537_1177608055649468_20676240386698
bottom of page