Kurz vaření indické kuchyně
"Stejně jako sama Indie i její kuchyně je rozmanitá, plná barev, chutí a kontrastů. Je tak velká, že ji po jediné návštěvě, možná ani po druhé a ani třetí návštěvě, nemáte šanci celou poznat. Indové říkají, že vařit indické jídlo je snadné, důležitá je jediná věc. Pokud chcete vařit indické jídlo, musíte se cítit a myslet jako Ind, alespoň na chvíli. My se pokusíme na chvíli přenést do Asie a naučíme se základy místní kuchyně a připravíme si pár receptů z různých částí Indie."
Připravíme si:
-
Masala chai
-
Ghí – přepuštěné máslo
Předkrmy:
-
Samosa – Smažené taštičky s náplní
-
Chicken Tikka – pečené kuřecí kousky
-
Koriandrové čatný, jogurtové čatný
Hlavní chody:
-
Butter Chicken – máslové kuře
-
Fish Moilee - Kokosové rybí kari
-
Chlebové placky naan a chapati, rýže
Dezert:
-
Mangovo - kardamonové lassi
V ceně kurzu je zahrnuto:
-
všechny suroviny na vaření
-
zapůjčení zástěry
-
vytištěné recepty
-
nápoje během kurzu
Doplňující informace:
-
Kurz je určen pro milovníky Indické kuchyně, začátečníky i pokročilé.
-
kurz trvá 4 hodiny
-
kapacita 8 lidí (min.5)
-
místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A
-
cena 2600 Kč
-
přihlašování pomocí formuláře níže - po jeho odeslání vás budeme kontaktovat a zašleme údaje k platbě
-
Máte další otázky? Kontaktujte přímo Ondru na tel.č. 606527291
-
Kurz může být na požádání veden v anglickém či německém jazyce.

Chcete zjistit termíny, přihlásit se na kurz nebo koupit dárkový poukaz přímo na tento kurz?
Klikněte na zelené tlačítko a budete přesměrováni do rezervačního systému.
Nevíte zda vybrat jako dárek zrovna tento kurz? Kupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru obdarovaného.
JAK SE VÁM KURZ LÍBIL
Nedávno jsem absolvovala s Ondrou Bílkem kurz indické kuchyně a bylo to super. Ondra to má skvěle zorganizované. Všichni jsme se střídali v činnostech, ale nikoho do ničeho nenutil. Sešli jsme se dobrá parta, jak začátečníci tak i zkušení kuchaři. Opravdu je kurz pro každého. Byla příjemná atmosféra a v neposlední radě musím vypíchnout i krásné prostory, ve kterých kurz probíhal. Jsem ráda, že jsem do toho šla a už pokukuju, o co dalšího svoji kuchyni zase obohatím. - Jana Skoupilová
Lektor:
Ondra Bílek
"Jsem technik, kuchař, muzikant, kreativní a veselý člověk. Mám rád vaření a vše co s tím souvisí. Nejsem vševěd, ale rád se s Vámi podělím o své zkušenosti, tipy a postřehy. Při vaření jsem velký detailista na dodržení správného technologického postupu a techniky jako takové. Doufám, že si kurz společně užijeme, těším se na Vás. "
