top of page

Kurz vaření indické kuchyně

"Stejně jako sama Indie i její kuchyně je rozmanitá, plná barev, chutí a kontrastů. Je tak velká, že ji po jediné návštěvě, možná ani po druhé a ani třetí návštěvě, nemáte šanci celou poznat. Indové říkají, že vařit indické jídlo je snadné, důležitá je jediná věc. Pokud chcete vařit indické jídlo, musíte se cítit a myslet jako Ind, alespoň na chvíli.  My se pokusíme na chvíli přenést do Asie a naučíme se základy místní kuchyně a připravíme si pár receptů z různých částí Indie."

 

Připravíme si:

  • Masala chai

  • Ghí – přepuštěné máslo

 

Předkrmy:

  • Samosa – Smažené taštičky s náplní

  • Chicken Tikka – pečené kuřecí kousky

  • Koriandrové čatný, jogurtové čatný

Hlavní chody:

  • Butter Chicken – máslové kuře

  • Fish Moilee - Kokosové rybí kari

  • Chlebové placky naan a chapati, rýže

Dezert:

  • Mangovo - kardamonové lassi

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • všechny suroviny na vaření

  • zapůjčení zástěry

  • vytištěné recepty

  • nápoje během kurzu

Doplňující informace:

  • Kurz je určen pro milovníky Indické kuchyně, začátečníky i pokročilé.

  • kurz trvá 4 hodiny

  • kapacita 8 lidí (min.5)

  • místo konání kurzu: Kosmonosy, Hradišťská 184A

  • cena 2600 Kč

  • přihlašování pomocí formuláře níže - po jeho odeslání vás budeme kontaktovat a zašleme údaje k platbě

  • Máte další otázky? Kontaktujte přímo Ondru na tel.č. 606527291

  • Kurz může být na požádání veden v anglickém či německém jazyce.

  • STORNO PODMÍNKY

Image by Taylor Kiser
Anchor 1

Chcete zjistit termíny, přihlásit se na kurz nebo koupit dárkový poukaz přímo na tento kurz?

Klikněte na zelené tlačítko a budete přesměrováni do rezervačního systému. 

Nevíte zda vybrat jako dárek zrovna tento kurz? Kupte dárkový poukaz na kurz dle vlastního výběru obdarovaného.

JAK SE VÁM KURZ LÍBIL

Nedávno jsem absolvovala s Ondrou Bílkem kurz indické kuchyně a bylo to super. Ondra to má skvěle zorganizované. Všichni jsme se střídali v činnostech, ale nikoho do ničeho nenutil. Sešli jsme se dobrá parta, jak začátečníci tak i zkušení kuchaři. Opravdu je kurz pro každého. Byla příjemná atmosféra a v neposlední radě musím vypíchnout i krásné prostory, ve kterých kurz probíhal. Jsem ráda, že jsem do toho šla a už pokukuju, o co dalšího svoji kuchyni zase obohatím.                                                                                                                                                                                             - Jana Skoupilová                                                                                                                                               

Lektor:

Ondra Bílek

"Jsem technik, kuchař, muzikant, kreativní a veselý člověk. Mám rád vaření a vše co s tím souvisí. Nejsem vševěd, ale rád se s Vámi podělím o své zkušenosti, tipy a postřehy. Při vaření jsem velký detailista na dodržení správného technologického postupu a techniky jako takové. Doufám, že si kurz společně užijeme, těším se na Vás. "

IMG_20180810_184219_1.jpg
bottom of page