© 2015 by Pavlína Veselá

 

Spolupracujeme s:

unnamed.jpg
badge-with-link-opaque.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Plněná tortila s hořčicí z černého piva

Pšeničné tortily zná v dnešní době zajisté každý. Většinou je plníme kuřecím masem nebo fazolemi. Ale co takhle k nim nepřistupovat jako k mexické placce, ale zkrátka jako ke každému jinému pšeničnému pečivu. Jen s tou výhodou, že se dá krásně naplnit a srolovat.

 

Tuto variantu tortil si spolu se salátem dopřejte k obědu nebo večeři. Plněnou tortilu si můžete také zabalit do alobalu a vzít si ji do práce k svačině. A pozor, není to jen dámská záležitost, díky pikantnosti hořčice ji ocení i každý chlap.

 

Suroviny:

1 balení pšeničných tortil

hořčice černé pivo - Pulpamen

šunka

čedar nebo kvalitní gouda

salát - římský nebo ledový

 

Nastrouháme sýr. Tortilu namažeme slabou vrstvou hořčice (záleží na snášenlivosti ostrého), obložíme salátem, z kterého jsme vyřízli tvrdý střed, plátky šunky a nastrouhaným sýrem.

 

Podáváme se zeleninovým salátem. Dobrou chuť.

 

 

Please reload